Schadeherstel

Autoruitschade


Een steentje, poging tot inbraak, er zijn tal van oorzaken te bedenken waardoor een autoruit kan beschadigen. Omdat de ruiten een integraal onderdeel zijn van uw auto, is het van belang dat u niet te lang met een beschadiging blijft door rijden. Neem daarom bij een beschadiging direct contact met ons op, reparatie kan vaak zeer snel en in veel gevallen wordt de schade gedekt door uw verzekering, zonder verlies van uw no-claim.


Een vaak gehoorde misvatting is: “glas is toch glas, dus waar en door wie ik de ruitreparatie of –vervanging laat doen, maakt ook niets uit.” Die stelling klopt niet. Zo heeft elke originele autoruit specifieke technische eigenschappen, zoals:


  • Voorbereiding voor diverse sensoren, zoals: regensensor, camera, laser-systeem, etc.
  • Voor- en zijruiten die zijn voorzien van een waterafstotende coating. 
  • Er kan een zon- en warmtewerende werking in zijn opgenomen.
  • Een verlijmde vooruit maakt een geïntegreerd deel uit van de gewenste dus berekende stijfheid van de carrosserie.
  • Gelaagde zijruiten verminderen de kans dat bij een ongeval inzittenden uit de auto worden geslingerd.
  • Gelaagde zijruiten zijn moeilijk in te slaan: sterk inbraakpreventief.
  • In bepaalde ruiten is bedrading geïntegreerd voor verwarming en/of ontvangst van audiosignalen.
  • Het is daarom van belang dat de reparatie of vervanging vakkundig uitgevoerd wordt. In veel gevallen is de reparatie ook nog een gratis omdat het door de autoverzekering gedekt wordt.


Spotrepair


Kleine krassen of andere beschadigingen aan de lak kunnen op een efficiënte manier worden gerepareerd zonder dat bijvoorbeeld de hele deur of motorkap gespoten hoeft te worden. Dit bespaart tijd en materiaal, zodat de kosten ook beperkt kunnen blijven. 


Uitdeuken zonder spuiten


Is er iemand met een winkelwagen tegen uw auto gereden en zit er een deukje in maar is de lak nog in tact? Dan kan uitdeuken zonder spuiten een oplossing zijn.


Velgenreparatie


Bent u tijdens het inparkeren per ongeluk met uw velg tegen de stoeprand aangereden? Vaak kunnen we deze beschadiging onzichtbaar repareren zonder dat er delen vervangen moeten worden.


Bumperreparatie


Heeft u krasjes of scheurtjes in uw bumper of een ander kuststof carrosseriedeel? Grote kans dat deze gerepareerd kunnen worden in plaats van vervangen.


Koplampen


Zijn de koplampen van uw auto beschadigd of na verloop van tijd dof geworden? Dan bent u minder goed zichtbaar in het verkeer en het kan een reden zijn om uw auto af te keuren bij een APK. Laat uw koplampen daarom herstellen en voorkom onnodige problemen.


 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram